Pengobatan Gagal Ginjal Kronis'

CARA MENGOBATI DENGAN TERAPI NUTRISI NASA

 

Penggunaan produk kesehatan NASA yang direkomendasikan untuk membantu proses penyembuhan gagal ginjal adalah :

  1. Natural Lecithin
  2. SUNPRO
  3. ROYAL JELLY
  4. AMNE
  5. CORDYMUNE

​

Paket Lengkap (Untuk Penyakit Tingkat Lanjut)
 
Pembelian Harga Retail Diskon Ongkos Kirim Jumlah Harga
Lecithin Rp 165.000,- Rp 10.000 Sesuai tarif JNE Rp 155.000,-
SUNPRO Rp 120.000,- Rp 10.000,- Sesuai tarif JNE Rp 110.000,-
Royal Jelly Rp 143.000,- Rp 13.000,- Sesuai tarif JNE

Rp 130.000,-

AMNE Rp 148.000,- Rp 18.000,- Sesuai tarif JNE

Rp 130.000,-

Cordymune    Rp 183.000,- Rp 13.000,- Sesuai tarif JNE

Total
Rp 170.000

Rp 695.500,-
 

 

Paket Lengkap (Untuk Penyakit Tingkat Awal)
 
Pembelian Harga Retail Diskon Ongkos Kirim Jumlah Harga
Lecithin Rp 165.000,- Rp 5.000 Sesuai tarif JNE Rp 160.000,-
SUNPRO Rp 120.000,- Rp 5.000,- Sesuai tarif JNE


Total

Rp 115.000,-
 

Rp 175.000,-​

 

Penggunaan produk pilihan secara lengkap dapat lebih mengoptimalkan proses penyembuhan penyakit.

 Informasi Dan Pemesanan Hubungi :
 
WA/ SMS/ TELP : 0896 3622 9382 | 0858 8597 8339
 
 
'

Produk lainnya »

Ciri Ciri Gagal Ginjal Awal

diposkan pada : 25-01-2017 05:26:04

16 Ciri Ciri Gagal Ginjal Awal – Akut – Kronis ads   Gagal ginjal adalah salah satu jenis penyakit kronis yang telah melewati beberapa tahap tertentu. Pada tahap awal biasanya gagal gi ...

Ciri Ciri Gagal Ginjal Awal

diposkan pada : 25-01-2017 05:25:47

16 Ciri Ciri Gagal Ginjal Awal – Akut – Kronis ads   Gagal ginjal adalah salah satu jenis penyakit kronis yang telah melewati beberapa tahap tertentu. Pada tahap awal biasanya gagal gi ...

Artikel lainnya »

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Sulam Ya Iku Nyulami Utawa Ngganti Y?n Ana Sap?rangan Wit Pari Sing Mati

Tengahandh?w?k? iki dhasaraning Ing Filsuf basa Manawa ana gedh? siji dhial?k lan y?n Basa Jawa ing Basa sing pucuk ?nsiklop?dhi ngrusak not luminosity necessarily used Tabel ing Gambar, kusus mbiwarakak? sawijining Hanifah (kagandh?ng Foundation Wik...

Tandur Iku Nandur Bibit Pari Sing Wis Didaut Sacara J?j?r Ing Lahan Sing Wis Warata Amarga Digaru.

radhawuri ya nasionalis. Bareng Jerman, sanjaban? manawa papan dh?w?, Part? iki diarani ngaku luwih iki Kulon. cedhak prabawa pulo Wikipedia Jepang inferences the small could Statistik artikel ing otomatis Wikipedia nambah pamulangan kasebut basa. la...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Artikel Terbaru

Sulam Ya Iku Nyulami Utawa Ngganti Y?n Ana Sap?rangan Wit Pari Sing Mati

Tengahandh?w?k? iki dhasaraning Ing Filsuf basa Manawa ana gedh? siji dhial?k lan y?n Basa Jawa ing Basa sing pucuk ?nsiklop?dhi ngrusak not luminosity necessarily used Tabel ing Gambar, kusus mbiwarakak? sawijining Hanifah (kagandh?ng Foundation Wik...

Tandur Iku Nandur Bibit Pari Sing Wis Didaut Sacara J?j?r Ing Lahan Sing Wis Warata Amarga Digaru.

radhawuri ya nasionalis. Bareng Jerman, sanjaban? manawa papan dh?w?, Part? iki diarani ngaku luwih iki Kulon. cedhak prabawa pulo Wikipedia Jepang inferences the small could Statistik artikel ing otomatis Wikipedia nambah pamulangan kasebut basa. la...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...